Publicado por

I TU, DE QUIN COSTAT ESTÀS?

Les dues torres simbolitzen els dos extrems. La torre de l’esquerra seria una situació en què la contaminació i el canvi climàtic no existeix i que estem rodejats de natura i sostenibilitat, per tal de fer-ho entendre utilitzem branques i fulles que es poden aprofitar de la tala d’arbres. L’altra torre seria el contrari, trobar-se entre deixalla i contaminació, que per dur-ho a terme, es podria recol·lectar deixalla (ampolles, bosses, gots de plàstic, llaunes, etc.) dels contenidors.

 

A continuació es planteja la pregunta (i títol): “i tu, de quin costat estàs?” Al veure el gran impacte que genera al veure les dues torres tant diferents, aquesta pregunta et porta a imaginar-te i habituar-te per uns moments en les dues situacions i ser conscient que no agradaria estar a la situació de la torre envoltada de deixalla. Per tant, si no volem arribar aquí, tot i que estem pel camí, hauríem de presentar mesures i ser més conscients.

Debate1en I TU, DE QUIN COSTAT ESTÀS?

Deja un comentario